Wat is Soldiers For Jesus MC

Soldiers For Jesus MC is meer dan gewoon een club. Het is een unieke bediening voor de 1%er cultuur. Onze Colors tonen dat we geidentificeerd worden met de 1%er maar wij hebben een hogere doel nu - om te leven voor en om onze Heer Jezus Christus te dienen - . We verdienen onze Colors op dezelfde manier als de 1%er, maar we gebruiken ze om Christus te verheerlijken en niet onze club of onszelf. Alles wat we doen heeft een reden, een bijbels fundament dat ons identificieert binnen het lichaam van Christus.

MC Colors

In de 1%er MC-cultuur, identificieren de Colors van een lid, hem met het nalatenschap van zijn club. De lid verdient zijn Colors na het lopen als prospect, gedurende een tijdsperiode, waarin hij getest is geweest en bewezen heeft om een troef voor de club te zijn . Eens verdiend, worden de Colors gedragen, gerespecteerd en gekoesterd - er zijn mannen die hebben gevochten voor hun Colors. Zoals velen gestorven zijn voor hun Nationale Vlug (vooral amerikaans) wegens voor hetgeen deze staat.

 

 

Uitleg Color SFJMC

Soldiers For Jesus:

We worden verwacht goede soldaten te zin van Jezus Christus (2tim 2:3)

Topaas(geel) en Onyx(zwart)

Topaas en Onyx werden door God voorgeschreven om gebruikt te worden op de ceremoniele borstplaat van Aaron, de hogepriester van Israël. Topaas staat voor waarde en moed bij ogenschijnlijk, onoverkomelijke problemen. Onyx staat voor de hoeksteen van de gemeente; een voorspelling van Christus (Ex 28:17)

Het kruis:

Het kruis staat voor het offer van Christus voor onze zonden.

De ster van David:

De Davidster identificieert ons met de bloedlijn van Christus; het is rood om de bloed van Christus weer te geven. Het is ook gebruikt om onze steun (respect) naar de Natie van Israël toe te betuigen.

De gekruisde zwaarden:

De gekruisde zwaarden staan voor het scherpen van een Christen door een ander, zoals Ijzer, Ijzer scherpt (Spr. 27:17)

Contact opnemen voor een nader kennismaking.